Bulgarsk mordmistænkt fremstillet i retten og uro på Åboulevarden

Profilbillede
dato

30-årig mand varetægtsfængslet: Mistænkt for drab i Bulgarien
Østjyllands Politi fremstillede torsdag kl. 08.30 en 30-årig bulgarsk mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Den 30-årige er internationalt efterlyst, mistænkt for et drab begået den 20. juli i Bulgarien. 

På baggrund af en udleveringsanmodning på manden fra bulgarsk politi, har Østjyllands Politi søgt efter manden, og onsdag lykkedes det så at finde frem til ham på en adresse i Djursland, hvor han blev anholdt. 

Retten valgte at varetægtsfængsle ham frem til den 22. december. Det skal ved et andet retsmøde afgøres, hvorvidt han kan udleveres til de bulgarske myndigheder.  

Østjyllands Politi kan ikke oplyse yderligere detaljer om selve drabssagen, men henviser til bulgarsk politi for spørgsmål. 

Ung mand sigtet efter uro på beværtning
En 23-årig mand blev natten til torsdag anholdt, efter han havde skabt uro ved en beværtning på Åboulevarden i Aarhus C. 

Han var i første omgang blevet bedt om at forlade stedet, da han havde forsøgt at indlede sig i slagsmål med en anden gæst, men da den 23-årige lidt over kl. 02.00 vendte retur og var aggressiv over for dørmanden, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. 
Kilde: Politiets Døgnrapport
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.