Flere trafikrelaterede hændelser ramte Aarhus og omegn

Profilbillede
dato

Aarhus N var tirsdag eftermiddag scenen for en anholdelse af en 25-årig mandlig bilist.

Manden blev anholdt kl. 13.25, da han kom kørende på Carl Krebs’ Vej i en påvirket tilstand. En politipatrulje standsede ham i krydset med Palle Juul-Jensens Boulevard, hvor han efterfølgende blev sigtet for narkokørsel.

I et andet trafikrelateret hændelse mandag kl. 13.37, skete der en mindre påkørsel af jernbanebroen ved Spanien. En bus ramte broen i mindre omfang, men kunne selv bakke fri og fik kun begrænset med skader. Heldigvis blev der ikke konstateret skader på broen, og ingen personer kom til skade.

Samme dag, kl. 13.49, beslaglagde Østjyllands Politi en bil fra en 33-årig mand, der blev standset af politiet og ikke kunne fremvise gyldigt kørekort. Manden havde tidligere kørt bil i frakendelsestiden.

Tirsdag eftermiddag var tre køretøjer involveret i et mindre færdselsuheld på Christian X’s Vej i Viby J. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade, men en enkelt person blev kørt til kontrol på hospitalet. En 61-årig mandlig bilist blev sigtet i sagen.

Endelig blev en 31-årig mandlig bilist natten til onsdag anholdt for spirituskørsel på Bodøvej i Aarhus N, da han kørte med en promille over det tilladte.

Kilde: Politiets Døgnrapport