Grundlovsforhør i Aarhus: 30-årig mand sigtet for grov vold

dato

Mandag kl. 10.30 blev en 30-årig mand fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, sigtet for grov vold, trusler og vidnetrusler.

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi præsenterede sagen, hvor den 30-årige mand er anklaget for at have overfaldet en 25-årig kvinde søndag aften på en adresse i Lystrup. Ifølge sigtelsen overfaldt manden kvinden med en kniv, hvilket resulterede i flere læsioner på hendes krop og hoved.

Den 30-årige er også sigtet for overtrædelse af våbenloven, da politiet fandt flere knive, en machete, en totenschlæger og to pebersprays på adressen. Derudover truede han ifølge sigtelsen kvinden med en machete og forlangte, at hun ikke skulle rapportere voldsepisoden til politiet.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen kl. 18.09 søndag aften, og den 30-årige blev anholdt på stedet. Den 25-årige kvinde blev behandlet for sine skader, men var ikke i kritisk tilstand.

Under grundlovsforhøret blev den 30-årige varetægtsfængslet frem til d. 5. august. Han nægter sig skyldig og tog forbehold for at kære kendelsen.

Kilde: Politiets Døgnrapport