Ingen mundbind eller tjek af coronapas hos frisør i Aarhus C

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen

Onsdag kl. 12.40 var en patrulje fra Østjyllands Politi på besøg hos en frisør i det centrale Aarhus, fordi politiet havde fået oplysninger om, at indehaveren ikke overholdt de gældende corona-regler om brug af mundbind og tjek af coronapas.

Betjentene stod først lidt på afstand, hvorfra de kunne se, at hverken de to kunder i butikken eller indehaveren selv bar mundbind. Betjentene kunne heller ikke se, at der var ophængt skilte om gældende coronarestriktioner eller om, hvor mange personer, der måtte være i salonen.

Betjentene gik herefter ind i frisørsalonen, hvor de tog kontakt til den 56-årige mandlige indehaver, der oplyste, at han ikke ville agere corona-politi og efterspørge coronapas fra sine kunder. Han blev vejledt om, at både han og hans kunder skal anvende mundbind, og at det er hans ansvar at tjekke kundernes coronapas.

Indehaveren blev desuden oplyst om, at politiet vil komme forbi igen og tjekke, om han lever op til reglerne fremadrettet. Sagen bliver nu juridisk vurderet med henblik på at afklare, om den 56-årige mand skal sigtes for overtrædelse af de gældende coronaregler.

Flere artikler