Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Aarhus - lørdag den 10. april

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aarhus er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller lørdag kl. 12.00 i Retten i Aarhus en 17-årig mand. Han sigtes for røveri begået den 29. marts 2021, mod LokalBrugsen i Brabrand.


 

Kvalificeret vold i Randers

Kl. 06.26 modtog vi en anmeldelse om kvalificeret vold, på Hobrovej i Randers C. Vidner på stedet havde kort forinden set to yngre mænd i slagsmål. Den ene af de to mænd, blev bl.a. tildelt slag og spark mod krop og hoved, inden den anden mand løb fra stedet. Den tilskadekomne blev kørt til Skejby Sygehus, med mistanke om indre blødninger. Lægerne på Skejby Sygehus meddelte efterfølgende, at den forurettede ikke var i kritisk tilstand. Vi efterlyser yderligere vidner, der kan bidrage med oplysninger til sagen. Vidner bedes rette henvendelse til Østjyllands Politi via 114.


 

Brand i bil og shelter i Hjortshøj

Lørdag kl. 01.33 modtog vi en anmeldelse om en bilbrand ved Hårup Skole i Hjortshøj. Politi og brandvæsen konstaterede efterfølgende, at der på en legeområde ved Hårup Skole, var brand i en mindre personbil. Branden havde ligeledes spredt sig til et nærliggende shelter.


 

Færdsel

Fredag kl. 17:19 blev en 45-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i narko påvirket tilstand, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Århus v.

Fredag kl. 08:46 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Ellemosevej i Hadsten.

Fredag kl. 15:46 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jarlsmindevej i Viby.

Lørdag kl. 01:08 blev en 22-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Rude Havvej i Odder.

Lørdag kl. 02:00 blev en 21-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Randers SØ.

Fredag kl. 12:25 blev en 23-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Haslevej i Åbyhøj.


 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Gl Skanderborgvej, Sporup, begået fredag d. 09/04/2021 kl. 22:18
På Roald Amundsens Vej, Århus N, begået fredag kl. 22:16
På Gøteborg Allé, Århus N, begået fredag mellem kl. 09:00 og kl. 19:45
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Flere artikler