Peermedarbejder til at understøtte undervisningen i Rehabiliteringsforløb

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rehabiliteringsforløb søger pr. 01.01.24 en peermedarbejder til at understøtte undervisningen i Rehabiliteringsforløb. Som peermedarbejder understøtter du undervisningen sammen med en primærunderviser på hold med 8-10 deltagere. 

Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 30 timer.

Ansættelsesstedet er Nørre Allé 31, 8000 Aarhus C.

Om jobbet:
Rehabiliteringsforløb henvender sig til borgere over 18 år med psykisk sårbarhed. Vores opgave er at understøtte borgerens recoveryproces, og at den enkelte kan afklare, udvikle og afprøve sine færdigheder og handlekompetencer. Det gøres i et individuelt tilrettelagt forløb, som laves i samarbejde med borgeren og borgerens sagsbehandler i Jobcentret — såfremt borgeren har en aktiv sag her. 
Vi er en afdeling med høj grad af tværfaglighed både internt og eksternt.  

Formålet med undervisningen er, at den enkelte øger viden og selvindsigt for at etablere et selvstændigt liv på sine egne præmisser og for at kunne deltage aktivt i samfundslivet. 

Vores undervisningstilbud er visiterede, specialiserede og tidsafgrænsede. Undervisningen hører under Lov om Specialundervisning for Voksne. Vi arbejder tæt sammen med beskæftigelsesområdet og en række andre kommunale eller eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen vil være inden for tilbuddene ”Angst”, ”Forstå dine kognitive udfordringer” ”ADHD - og hva’ så?”. De to førstnævnte undervisningsforløb strækker sig over 8 uger, mens ADHD-undervisningen løber over et helt semester dvs. 16 uger. Alle tilbuddene er med en ugentlig undervisningsblok á ca. 3 timer.  

Din profil:
Vi søger en peermedarbejder, der primært kan indgå i undervisning af voksne med ADHD, angst eller anden psykisk sårbarhed.  Dine arbejdsopgaver vil være, i samarbejde med primærunderviser, at medvirke til at planlægge, afvikle og evaluere undervisningen. Du skal kunne understøtte undervisningen, så borgerperspektivet bringes meningsfuldt i spil. Det kan fx være at bidrage med kortere oplæg vedrørende relevante temaer eller gøre brug af din egen viden om, hvad det kan indebære at være psykisk sårbar. Selvom alt undervisning foregår på hold, vil der også i mindre omfang være en-til-en-samtaler; fx med borgere, der har behov for at trække sig fra undervisningen eller andre støttende samtaler. 

Vi anser ikke en diagnose for at være determinerende, men lægger vægt på, at alle mennesker har særlige kendetegn og erfaringer, som kan omsættes til nye erkendelser og handlemuligheder. Således forventer vi, at du ser borgerne som hele mennesker og ikke blot som deres psykiske sårbarhed.  

Da vores undervisningstilbud løbende justeres i takt med faglige og samfundsmæssige tendenser, skal du evne at omstille dig ift. eventuelle ændringer i undervisningens indhold og målgruppe.

Dine kvalifikationer:

  • Vi søger en par peeruddannelsen.
  • Du kan medvirke til at formidle viden og sikre dialog i et undervisningsrum. 
  • Du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde i makkerskab med forskellige, erfarne undervisere samt bidrage til teamsamarbejdet i hele afdelingen. 
  • Du kan omsætte egne erfaringer til gavn for psykisk sårbares recoveryproces.
  • Du har erfaring med at arbejde med psykisk sårbare voksne – gerne i en undervisningskontekst.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du har mulighed for at præge tilbuddet til målgruppen.
  • Et arbejde, hvor recoveryværdierne er omdrejningspunktet.
  • Et arbejde, der er lærerigt, udfordrende og under konstant udvikling, og hvor du kan anvende og udvikle dine erfaringskompetencer.
  • Mulighed for at udvikle og afholde undervisning i et læringsmiljø med engagerede samarbejdspartnere og borgere.
  • Supervision og kollegial faglig sparring.
     

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Læs mere på Aarhus Kommunes hjemmeside www.aarhus.dk/rehabilitering 
  
Ugentligt timetal: 30

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Magnus Pranov Larsen på telefon 41 85 63 96, Mette Junge 41 85 62 68 eller Line H. Sørensen 29 20 87 54

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 30. oktober 2023
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 3. november 2023

Om os
Rehabiliteringsforløb er rettet mod borgere med psykisk sårbarhed, herunder psykisk sygdom, udsathed, misbrug og hjemløshed og består af praktiske øvebaner, gruppeforløb og kompenserende undervisning. I alle tilbuddene arbejdes der med personlige og sociale ressourcer og barrierer. I undervisningstilbuddet opnår borgerne færdigheder og viden, som kan hjælpe til at håndtere de problemer, der følger med at være psykisk sårbar. Gruppetilbuddet har fokus på at styrke og udvikle færdigheder og handlekompetencer i forhold til at leve et liv med en psykisk sårbarhed, og i de praktiske øvebaner kan borgerne i et arbejdsfællesskab optræne, afprøve og udvikle sociale, personlige og faglige kompetencer. Alle forløbene er specialiserede og tidsafgrænsede og kræver visitation. Rehabiliteringsforløb er én af syv afdelinger i Center for Forebyggelse og Rehabilitering og beskæftiger ca. 30 medarbejdere.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

30-10-2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Nørre Allé 31, 8000 Aarhus C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5927081

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet