BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Institut for Folkesundhed på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en studentermedhjælper til et epidemiologisk forskningsprojekt pr. 1. december 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en 13 måneders deltidsstilling med 4-8 timer ugentligt.
Som studentermedhjælper på Institut for Folkesundhed bliver du en del af et internationalt anerkendt institut, hvor vi sammen arbejder for at fremme folkesundheden ved at forske i områder, der kan forebygge, behandle og lindre sygdom. Vi samarbejder bredt både internt og eksternt, og vi deler vores viden med borgere, beslutningstagere, erhvervsliv, praktikere og andre forskere – kommunalt, regionalt, nationalt og internationalt. Instituttet bidrager til eller er ansvarlig for undervisningen i medicin, folkesundhedsvidenskab, idrætsvidenskab, optometri og sygepleje. På Institut for Folkesundhed får du ca. 200 kolleger – heraf halvfems videnskabelige medarbejdere og et tilsvarende antal ph.d.-studerende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagområder, har en uformel omgangstone og prioriterer et sundt arbejdsmiljø højt. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.
Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper er dine primære opgaver datamanagement, dataanalyser og forefaldende arbejde i forbindelse med BiCoVac projektet. I dit daglige arbejde har du et tæt samspil med dygtige kolleger. Du vil blive ansat som studentermedhjælper på projektet BiCoVac (en spørgeskemaundersøgelse om mulige bivirkninger ved corona-vaccinerne). Der kan læses mere om projektet her: https://ph.au.dk/bicovac-1.
Dine opgaver vil primært bestå af:
- Datamanagement på store datasæt
- Understøtte forskning inden for særlige områder
- Formidling af forskningsresultater
- Administrative opgaver
- Projektarbejde
Du refererer til institutleder Ole Bækgaard Nielsen. I det daglige Dorte Rytter.
Dine kompetencer
Du er kandidatstuderende i Folkesundhedsvidenskab. Det er en fordel, hvis du har erfaring med statistikprogrammet STATA og datamanagement på store datasæt Vi forventer at du kan arbejde mellem 4 og 8 timer om ugen.
Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Vi forventer du taler og skriver flydende engelsk.
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutleder, Dorte Rytter tlf.: +45 6038 1298.
Arbejdsstedet er Institut for Folkesundhed, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus C, Danmark.
Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og akademikere i staten.
Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
- Ansøgning
- Curriculum Vitae
- Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
- Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet
Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Aarhus Universitet, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928559